Azért, mert még a saját robbanásai is félnek az idegbeteg karakterétől.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Mi történt, hogy nincs még új rész? Nem szeretetném siettetni a dolgokat, de eddig vagy vasárnap vagy hétfőn megkaptuk. Csak egy visszajelzést várok és bízom benne, hogy holnap már láthatjuk
Gondolom még készül. Ezt igazából csak a projekttagok tudnák neked megválaszolni.
Amúgy az új rész megintcsak remek volt, kövi héten kezdődik is úgylátom az évadzáró arc.
Végre lényegében mindenki kapott legalább egy sornyi szöveget. Tokoyami hangjával még barátkozom, de a többieké lényegében tökéletes.
Momo az animében valahogy sokkal csinosabbnak tűnik, lehet csak azért mert itt van hangja is meg arcmimikája, ami nálam sokat nyom a latba.
Az összes tag nevében nyilatkozom, aki a projektben részt vesz: ehh, tehát csak a saját nevemben beszélek xD vagy holnap lesz kész, vagy szerdán, vagy csütörtökön, vagy az aláírásomba foglaltak alapján. ^^
Viccet félretéve. Reményeim szerint holnap lesz időm foglalkozni vele. Azért ez a vasárnapi One Piece - Dragon Ball Super - Boku no Hero Academia együtt veszélyes kombó. Így 8 hét után muszáj volt egy pihis vasárnap ^^
Marvelnek hála most nagyon érdekel az ilyen szuperhősös animék. One punch man nem tudtam megkedvelni,de ez sokkal jobb. Én majd megvárom teljesen,mert hetente várni szar érzés .
Arra mondjunk kíváncsi leszek,hogy jobb lesz e Tiger and Bunnynál. Mert az nehéz lesz felülmúlni.
Ja és köszöntem a fordítást.
dungeonlord írta:
Arra mondjunk kíváncsi leszek,hogy jobb lesz e Tiger and Bunnynál. Mert az nehéz lesz felülmúlni.
Ja és köszöntem a fordítást.
Na 9 rész kevés lett a párbeszéd a emberek közt pedig elnézegettem volna még 5-6percig végén elégé szarban vannak itt márlehet kapkodnak a cselekményekkel
10. rész all might titka mindenki előtt le fog bukni szerintem
bár kéz fogdosós csávó egyszerre debil és vicces
kiváncsi vagyok vajon mi fog ki sülni belőle
OFF: 3 indavideó csatorna teszi fel részeket én meg majndem mindet megnézem
2őt biztosan narutokun,dakarai vagy korushino feltöltést
Exkirion írta:
Más.
A tiger and bunny az inkább seinen bár a dinamika Deku és All might közt némileg hasonlít a T&B dinamikára a főhösök közt, miután már jóban lesznek.
Ez pedig egy shounen, ami feelingre szerintem a Katekyou hitman reborn-ra hasonlít legjobban.
Amúgy, ha engem kérdezel a Tiger and Bunny vége az egyik legnagyobb fos befejezés, amit valaha láttan.
sporler a T&B végéből
Hagyni kellett volna ott a főhőst erő nélkül, miután elveszti , nem még a végén megalázni egy sort.
az egyik legjobb manapság. hosszú távon méltó kihívója lehet a Fairy Tailnak, ugyanis:
a karakterek nagyon eltaláltak,
a képességeik szintén, ahogy szinte mindegyiknek önálló látásmódja van.
Szerintem az alábbiak lesznek nagyon erősek:
Bakugou,Midoriya, Todoriki. De nekem tetszik Uraraka, Tokoyami és Mina Ashido is.
Ugrás a fórumra: |