DIGLI
Köszönöm, hogy ezt leírtad és nem nekem kellett.
Ezt a Shanksos dolgot én is el tudnám képzelni. Még simán esély is van rá.Shanks tuti próbára teszi Luffy-t.
Az új csapattagokat illetően most elég sok potenciális jelölt van. Jinbei, CC, Carrot. Abban viszont egyetértek, hogy egy Yonku ellen az egész csapatnak kell kiállnia és, aki utána csatlakozik az már nem lesz teljes értékű tag. Jinbei szerintem, ha most nem csatlakozik akkor már soha nem is fog. CC-ben is látom a potenciált, de belőle nem tudnám kinézni, hogy kapitányként tekint Luffy-ra. Ha velük marad azt csakis kényszerből teszi majd. Carrot meg szerintem csak simán beleillik a csapatba és ennyi.
Én örülnék neki ha CC csatlakozna, rendkívül hasznos lenne a csapatnak, bár itt az a döntő h Luffy mennyire kedveli, mert vaslzeg sose bocsát meg neki ami történt Punk Hazardon.
hgabi írta:Az új csapattagokat illetően most elég sok potenciális jelölt van. Jinbei, CC, Carrot. Abban viszont egyetértek, hogy egy Yonku ellen az egész csapatnak kell kiállnia és, aki utána csatlakozik az már nem lesz teljes értékű tag. Jinbei szerintem, ha most nem csatlakozik akkor már soha nem is fog. CC-ben is látom a potenciált, de belőle nem tudnám kinézni, hogy kapitányként tekint Luffy-ra. Ha velük marad azt csakis kényszerből teszi majd. Carrot meg szerintem csak simán beleillik a csapatba és ennyi.
Nem és nem.Azért nem,mert a Dressrosa arcnál sokan panaszkodtak,hogy a legtöbb szalmakalapos nem kapott egy normális küzdelmet. Most itt a remek lehetőség,hogy mindenki bizonyítson. Első sorban most Nami,Chooper,Brrok,Carrot és a tigrisre gondolok. Ja és Sanjiről,aki most a főszereplő az arcnál. Ideje lenne lezárni ezt a Big Mom vs Luffy dolgot,mert Fishman Island Arc óta várunk erre a pillanatra.+Jimbei csatlakozása vagy sem.
Jövőre pedig Zorro,Law és a többiek lesz a rivaldafény.Majd Blackbeard Yonko ellen mindenki ott lesz.Kaido ellen majd Kid,Law,Luffy képzeltem el. Jack ellen pedig Sanii és Zorro.
CC pedig nem akarom a csapatni látni. Inkább Bartolomeo,mint ő.Nem illik a csapatban.
Szerkesztette: dungeonlord - 2016.05.30. 12:01
Most nézem újra az animét sokadszor és épp megjelent Robin. Luffy azt mondja neki, hogy nem kedveli és reméli soha többé nem látja utána a csapatnak, hogy utálja azért amit Igarammal tett.
Szóval ennyit Luffyról és a kóbor szeszélyeiről.
Bartolomeo, pedig irritáló tönkre tette volna a mangát hosszútávon. Ezt Oda is nagyon jól tudta. Ő már egészen biztos, hogy nem lesz tag és ez így a legjobb. Tökéletes szövetséges és humor forrás lesz később Cavingtonnal és Hancockal.
Jon97 írta:
Én nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de én nem untam, hogy Luffy megint majdnem meghalt. Szerintem baromi vicces volt, a csapat is, ő is.
Éés. Persze erre nincs bizonyítékom, de szerintem Luffyt sosem fogják elismerni, mint Yonkout, tehát..nem lesz sosem officiálisan annak tekintve. Még Feketeszakállnak is mennyi idejébe telt, hogy annak tekintsék, Luffyt egy, hogy ez nem is érdekli, kettő, hogy nincs is ennyi ideje..
Ezzel nem értek egyet. Mert Luffyék nincsenek olyan helyzetben,hogy ekkora baklövést csináljanak. Ez egy időhúzó fejezet volt.Semmi más.Ez vicc naruto-kun.hu/man...iece/824/7 ez nem naruto-kun.hu/man...ece/825/14Azért Roger 1,tisztjétől többet vártam.Mert Mihawk nagyon jól kitanította Zorrot.
Szerintem ha ezt felrovod Luffynak, akkor az egész karaktert félreértelmezted, és rossz szempontból nézed. Ha így van, akkor viszont nem értem, mit néztél az eddigi 800 fejezetben. Luffy Luffy, ismerjük, szeretjük, összetett és mégis egyszerű karakter. Oda végtelenül konzisztens saját magához, és ez nagyon tetszik, nem csak a történetben, hanem a karaktereiben.
A másikban sem értek egyet. Egy Yonkou ellen egészen biztosan nem a fél csapat fog menni. Azért az...nagyon ledegradálná a Yonkouk erejét. Több, mint valószínű, hogy valahogy elkerülik a Big Mom harcot, és ahogy fel is lett vezetve ez a szál, majd Kaido ellen megy mindenki. Mindenki.
Szerintem...ez így lesz jól ütemezve. Egy Yonkou most még korai lenne, de ki tudja mi történik itt (Vinsmoke-okkal, pl.), ami után már sokkal érettebben mehetnek Kaido ellen, aki az igazi ellenség, ez szerintem le kellett jöjjön mindenkinek az utóbbi 30 fejezetből.
LOL Nem tehetek róla, de a fejezet közben, rögtön Walder Frey jutott eszembe a Trónok Harcából Neki volt talán összesen 8-9 felesége, és van vagy 30 gyereke, plusz a rengeteg unoka és dédunoka ("az egyedüli ember, aki a gatyájából ki tudna állítani egy hadsereget" ).
Na de a Mama lazán túltett a vén patkányon Fogalmam sincs, hogy ez fizikailag hogyan lehetséges, hiszen nő...és ha volt 43 férje, vagy mennyi, akkor legalább annyi szülése is kellett legyen.
Hány éves lehet az öregasszony? Vagy valamilyen különleges képessége van?
A fejezet jó volt, Pudding nagyon aranyos, a csapat reakcióin jót mosolyogtam, a Vinsmoke-ok meg elég komolynak ígérkeznek, remélem nem csak beetetés az egész, hanem akkor már tényleg komoly erőt képviselnek. (Azért, hogy egy parancsra odaugorjon valaki, hogy a testével védje...valahogy irányítja az embereket? Vagy ennyire rettegnek csak tőle, és ekkora tekintélye van?)
Szóval érdekes fejezet volt.
Váo jó sok férj és még több gyerek. "khmkhm" Rib*nc. "khmkhm" Bocsi csak kapar a torkom.
Pudding nagyon aranyos kis csajszi amúgy. Brook reakciói pedig megfizethetetlenek. Szegényt sajnálom, hogy már csak csontváz. Szóval nem élvezheti ki a földi örömöket egészében. Még az is rejtély a mai napig, hogy hogyan eszik, iszik.
Sanji pedig elutasította Puddingot. Luffyék reakciója fenomenális. De azért respect Sanjinak. Pudding pedig rendes, hogy segíteni akar Luffyéknak. Remélem Big Mam nem akarja bántani Puddingot, ha ez kiderül.
Pekoms pedig lelépett. Ő a másik, aki még sanszos lehet arra, hogy segít Luffyéknak a későbbiekben.
Sanji testvéreit elnézve pedig már én is egyre valószínűbbnek tartok egy harcot a Germa és a Szalmakalaposok között. Ez az egyik legutálatosabb fajta ember amúgy. Kb bármit megtehet egy átlag emberrel, mert olyan erős, de egy puskagolyó elé beállítja a saját emberét. Remélem Luffy és főleg Sanji szétrúg pár segget.
jon97 Big Mama akkár 100éves is lehet ha 147éves vénasszony úgy mozog mint egy 30éves ugy hogy nem lehetetlen bár érdekes máshonnan szálítat édességet mikor területe full csoki és édesség
Jon97 írta:
Fogalmam sincs, hogy ez fizikailag hogyan lehetséges, hiszen nő...és ha volt 43 férje, vagy mennyi, akkor legalább annyi szülése is kellett legyen.
Hány éves lehet az öregasszony? Vagy valamilyen különleges képessége van?
Úgy néz ki, tényleg igaz lesz a pók gyümölcs teória. Úgy könnyű lepetézni.
A világ legrosszabb teóriái mind úgy kezdődnek:
"A One Pieceben meg fog halni..."
Közel 700 karakter. Több, mint 900 fejezet. 3 halott.
Szerintem ha ezt felrovod Luffynak, akkor az egész karaktert félreértelmezted, és rossz szempontból nézed. Ha így van, akkor viszont nem értem, mit néztél az eddigi 800 fejezetben. Luffy Luffy, ismerjük, szeretjük, összetett és mégis egyszerű karakter. Oda végtelenül konzisztens saját magához, és ez nagyon tetszik, nem csak a történetben, hanem a karaktereiben.
Már nem azért Jon,de Luffy 2 nagy pofont kapott. Az egyik sabaodynál,másik pedig Ace halála. Nagy tanulság volt Luffynak és az újvilágban pedig ideje lesz felnőnie. Ezért is mondtam,hogy Luffy karakter fejlődése 0.(gyojin island után leállt .Max fujitora vs Luffy láttam valamit)Nem azt mondom,hogy ne legyen több hülyeség. Mert az kell.
Csak ne ilyen halmérgezésben haljon meg..Na mind1,ez már ízlések és pofonok. Ha neked tetszik,akkor ok .
Egy pl Natsu a Fairy tailnél. Kész idióta,de Igneel halála után nagyon sokat fejlődött és pont ezt hiányolom Luffyból. A többi off.
Jon97 írta:
A másikban sem értek egyet. Egy Yonkou ellen egészen biztosan nem a fél csapat fog menni. Azért az...nagyon ledegradálná a Yonkouk erejét. Több, mint valószínű, hogy valahogy elkerülik a Big Mom harcot, és ahogy fel is lett vezetve ez a szál, majd Kaido ellen megy mindenki. Mindenki.
Szerintem...ez így lesz jól ütemezve. Egy Yonkou most még korai lenne, de ki tudja mi történik itt (Vinsmoke-okkal, pl.), ami után már sokkal érettebben mehetnek Kaido ellen, aki az igazi ellenség, ez szerintem le kellett jöjjön mindenkinek az utóbbi 30 fejezetből.
Fél csapat ?Nem hiszem.Miért is?Mert kaptunk erősítés 3mink és mindjárt jön Jimbei a legerősebb embereivel.
Arról se feledkezünk meg,hogy az egész sziget egy Dressrosa 2.Lesz itt sok szövetség Big Mom ellen.Ha majd elszabadul a pokol,akkor sokan fogják támogatni Luffyt.Majd kiderül mi lesz.De ha Oda javítani akkar,akkor ez lesz a legjobb megoldás.
Szerkesztette: dungeonlord - 2016.06.02. 18:32
Persze simán benne van a pakliban hogy a fél csapat ( plusz a szigeten lévő Minkek, Germa 66) verje le Big Momt de sokkal de sokkal epicebb lenne ha olyan harcokat kapnánk mint a CP9 ellen na olyan azóta nem volt...
Merthogy fejezetről-fejezetre egyértelműbb, szerintem, hogy itt nem elsősorban Big Mom az ellenfél, hanem a Germa. A nagy ellenfél meg Kaidou.
Persze lehet, hogy tévedek. De csalódott lennék, meg eleve..elképzelhetetlennek tartom, hogy Luffyék csak így, hipp-hopp leverjék Big Mom-t. Főleg, hogy látjuk, hogy egyre inkább összebarátkoznak velük (még ha nem is az öregasszonnyal magával).
A Vinsmoke-ok meg ennek ellenkezője: egyre inkább ellenfélként, akadályként, ellenségként vannak bemutatva. Szóval...
Nem azért, de Dolffy is nagy hal volt és ha harcoltak ellene 4 en a csapatbol? akkor nem csatlakozik más a csapatba??? szerintem ez vicc... de ha még is így lessz hogy full team harcol az első youkon ellen... akkor utána 500 részen keresztűl nem csatlakozik senki hozájuk.. ++ a haditengerészekkel ++ az égiek ellen és még kitudja menyi nagyhall van az alvilágban és mennyi nagy harcot vivhatnak meg.... szóval szerintem ez egy ilyen faetis... hogy az első youkonos harchoz mindenkinek ott kell lenie!!! szerintem nem kötelező... többek között azért sem .. mert már rég nem arról szól a csapat tagság, hogy alapszínten belép és aztán fejlödik a csapattal... itt már elég stronged csapat tagok csatlakoznak majd az én meglátásom szerint... és az a 9 tag aki eddig van az az alap pilérje .. a magja a csapatnak... még a nyuszi lány is erősebb a fél csapatnál.. akármenyire is aranyos... lásd zorronak is nekiugrott... meg is lepődött az erején.. Ez az én logikus véleményem...
Honnan tudod, hogy erősebb a fél csapatnál? Azt se tudjuk milyen erős a csapat meg Carrot.
Továbbra is kitartok amellett, hogy aki egy Yonkou legyőzése után csatlakozik már nem lesz teljes értékű tag. Az egy meghatározó pont lesz a csapat és a manga történetében. Tehát mikor legyőzik az elsőt annak Oda nagy feneket fog keríteni.
Fétis nem fétis engem zavarna ha valaki ez után csatlakozna. Már Brooknál is nem egyszer átfutott az agyamon, hogy milyen gáz lehet neki, hogy kimaradt megannyi kalandból. Ezek után ez főleg igaz lesz mindenkire.