Na meg az nem volt benne, hogy amikor Sanji mondja annak lánynak Zou-n hogy Szióka és a Lány erre azt válaszolja, hogy fúúj de perverz! Nyilvánvalóan a cenzúra lehet az oka.
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Az utóbbi tartalmasabb részek után a mostani kicsit rosszul esett. Nagyon el volt húzva, főleg az első fele, azután már tudtam, hogy nem fognak feldolgozni egy teljes fejezetet. Nem értem, miért spórolták ki azt a négy oldalt, azzal egy kicsit elviselhetőbb lett volna. Ilyen tempóban kínkeserves lesz ez a Post-Dressrosa arc.
Azért, mert ha megfigyeled, akkor 30 fejezet a távolság van a manga és az anime között. És nem akarják hogy beérje a manga az animét. Egyszer Sakata Gintoki mondta, hogyha az anime beéri a mangát akkor végbeláthatatlanul rossz következményei lesznek! Ilyen pl. az Akame ga Kill!
Tegnapi részhez képest,ez már jobb volt.Nekem kifejezetten tetszik Kyros karaktere. Már egyszer feltettem ezt a kérdést,hogy hogy milyen erős lehet Kyros?
Lehet,hogy páran nem fogtok egyetérteni ,de szerintem Sanji és Zorro szintjén van.Hogy miért?
2x majdnem megölte Doffit és babaként is nagyon erős volt.AZért 1lábbal így harcolni nem semmi.Diamondnak esélye se volt ellene.
A kövi részt már nagyon várom. Fujitora vs Luffyt.
Czera:
Gondolom mert nem akarta.Majd lesz egy műláb neki.
Ez lesz az uccsó fejezet,ahol Luffy elszántságért dicsérni tudom. Tanult a múltból és próbál cselekedni. Mert innentől kezdve egy darabig egy ostoba Luffyt fogunk kapni...Legalábbis egy darabig.
Minden elismerésem az animére,mert a Fujitora vs Luffy messze felülmúlta a mangát és szerencse Fujitora erejét is jobban megismertük. Egyelőre Sabot erősebbnek tartom,mint Luffyt.Ha Sabo bukott,akkor Luffy is.
A mostani ereje arra jó,hogy felvegye a versenyt az admirálisokkal és Yonkokal,de legyőzni még nem tudja. Legalábbis 1vs1 esélytelen.
Ilyen bővítéseket várok a kövi arcra.Mert a kövi boss több tisztelet érdemel. Alig várom a kövi részt.
Nem kell pihi.Várom a kövit
Ugrás a fórumra: |