Nabaszki, az ritka édes egy jelenet lehetett akkor a mamáddal. XD Nagyon kedves és megértő lehet, ha nem rángatott el azon mód egy dokihoz. Na nem azért, mert ilyenkor szerintem az a normális. Egy családfő tudja már kezelni az ilyen helyzeteket is, nem kell rögtön pánikolni, meg mindenféle pszichózist kitalálni, csak mert.. Nos, a gyerekek ilyenek. Amúgy is sokkal jobban érdekli őket kb minden, többet is észlelhetnek ebből adódóan.
De a Mumus azért elég komoly, jajjjj. Az maga a félelem. Jó span lehet, de.. Namindegy. Csak óvatosan.
Engem mamám, a nem olyan jófej, aki váci (és kissé náci XD) mindig a rézfaszú bagollyal rémisztgetett, mikor kicsi voltam. Mert kicsiként is olyan kicsi voltam, meg cuki is persze, hogy engem az az állat el fog vinni, ha kint maradok ékszaka egyedül. Aztán sok bagoly lakik arrafelé, nem is Vácon igazából, hanem Kosdon, és volt, hogy pont akkor huhogott fel az egyik. Hár ha láttál már kicsi gyereket sprintelni a strandra kb. XD
Na, az nem tűnt fel, hogy Dexter karakterén is alapul, menő. Érdekes pszichopata ő is.
De hogy dögös-e tényleg, háát nem is tudom. Megint csak ott vagyok, hogy nem tudom, mit rejt a maszk. Így csak a kisugárzása lehet csak dögös meg olyan hűha, de hogy ő maga milyen, az rejjjtéllly.