Nehezen tudom elképzelni, hogy Sanji barátnőt kapjon, és Oda a karakterének az alapkövét megváltoztassa ezzel...de amúgy pártolnám Vicces irányba lehetne fordítani Sanji nőmániáját, és egy csomó poén lenne benne, hogy próbál hűséges lenni
De Sanji-Nami nincs. Utalások is max a fanok fejében voltak
Én nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de én nem untam, hogy Luffy megint majdnem meghalt. Szerintem baromi vicces volt, a csapat is, ő is.
Éés. Persze erre nincs bizonyítékom, de szerintem Luffyt sosem fogják elismerni, mint Yonkout, tehát..nem lesz sosem officiálisan annak tekintve. Még Feketeszakállnak is mennyi idejébe telt, hogy annak tekintsék, Luffyt egy, hogy ez nem is érdekli, kettő, hogy nincs is ennyi ideje. Persze, ha lever egy Yonkout, akkor már a többiek is egyenrangú ellenfélnek fogják tekinteni (ergő Yonkounak).
Az sem biztos, hogy ez a rendszer sokáig fog már fennállni. A shichibukai rendszer már így is düledezik, a kalózok meg hamarosan más rendszerekbe fognak tömörülni, nyilván nem 100-200 fejezet alatt...de azért hamarosan lesz egy új kalózkirályunk. ( )És onnantól már nem a mostani rendszer érvényes a kalózoknál sem. Lesz aki mellett áll, és lesz, aki ellene.