Másnak is feltűnt az Angel-Yuno hasonlóság?
Ezzel, hogy Yukinűnak feltűnt, hogy közelít a rég várt találkozás meg is lengette a Death flag-et.
Fairy Tail manga
Valóban jó fejezet volt. ^^
Bloodman-ről sajnos nekem is óhatatlanul Keyes jutott eszembe... Kíváncsi vagyok hogy fogják legyőzni.
A Crime Sorciere tagjait miért osztották el ilyen aránytalanul? 2 Hargeonba, 5 északra? Mondjuk hogyha arra tart Acnologia, talán nem is baj... :"D Vajon Eileen tud kezdeni vele valamit? A kövi fejezetre még nagyobb a hype.
Te jó ég! Mit olvastam? Nem tudnék mindent leírni ami eszembe jutott, úgyhogy csak nagyvonalakban.
Mi a fene folyik északon? Már csak a Mikulás hiányzik
Tényleg Acno lett a 4. guest de nem gondoltam volna, hogy így lesznek számolva a vendégek. ^^"
Oracion Seis is megérkezett, Yukino is adja
Augustot eddig is hypeolták és most is ki lett jelentve, hogy nem emberi a mágikus ereje...remélem izgalom is lesz ott, nem csak a szokásos duma.
Irene alárendeltjei is tiszteletüket teszik, kíváncsi leszek a párosításukra és az erejükre. A skarlát kétségbeesés pedig méltón köszönti Acno-t az angyali mosolyával Őszintén szerintem esélytelennek kellene lennie Acno ellen de majd meglátjuk. Ha ez a Third seal valamilyen varázslat amivel el akarja zárni, akkor talán még lehet esélye
Badass Bloodman pipa
Gajeel, Levi pillanat pipa
Vendégek jelen, jó hangulat pipa
Mindf*ck fejezet pipa
Hatalmasan jó fejezet! Innen meg csak pörögnek az események Nem is tudom, hogy melyik volt az utolsó fejezet amiben ennyi minden történt. Csak így tovább!
Szerk.:
Ja, igen. A borítókép marha jó Keresztapa rajongóként nem mehettem el említés nélkül mellette. Azok a gyíkok. ^^ De még így is Happy a legkirályabb.
na itt már mindenki nagyüzemi módon kavar, mindenki a saját pecsenyéjét sütögeti. Acnologia megint sárkány alakban- talán Mishima elfelejtette hogy emberi alakban jár?
august: Rég oda kellett volna érnie az FT főhadiszálláshoz.
mégis mit mondhatna embereinknek:
- Átállok, szevasztok?
Pörgős fejezetet kaptunk. A borítókép kapcsán csak én lepődtem meg?
Mert általában Lucy és Natsu szokott lenni,azonban itt most kaptunk egy LisaxNatsu . Ajajaja,csak nem fog történi valami Lisannával?Miért van rossz előérzetem?^^.
Gajeel végre megkapta az ígéretes harcát. Asszem megtaláltam a kedvenc spriggan küzdelmemet. Sőt örülök,hogy Levy is csatlakozik a harchoz.Jó támogató mágus lett belőle. Ész és erő jó páros (Tenrou óta semmi szerepe)Végénél pedig Bloodman démon lesz?
Szerencse nem hozták tovább a Natsu kalandot és végre találkoztak Augustal. Mondjunk előtte tetszett a kis fanservice.
Asszem lesz pár új doujinshi (18) manga -.- .
Oracion seis banda is csatlakozik a harchoz. Kíváncsi vagyok Cobra erejére,mert szerintem neki van a legerősebb sárkányölő mágia. Mert egy méreg ellen nehéz védekezni,max talán Gajeel kivétel.
A fejezet legnagyobb megeleptése Acnologia. Örülök,hogy Hiro több ígéretes harcot ad Acnologiának. Eileen vs Acno nagyon kíváncsi leszek.
Apropó End.Ha jó a sorrend,akkor 500fejezetnél fogjuk látni.(400Acno,500End)
Na ez ott volt a szeren. Egyszerre több cselekmény is zajlik és majdnem mind1 érdekel. Eileen vajon nekimegy Achnónak? Személy szerint nagyot csalódnék ha legyőzné August és Natsu "beszélgetés" szintén érdekesnek hangzik, ha valóban minden mágiát imer, akkor talán tud E.N.D erejéről vagy pecsétjéről is Gajeel meg még mindig kemény és szerintem győzni fog, de hogy állni nem fog a végén az tuti.
Dungeonlord, bízom benned hogy igazad legyen és az 500. részben megjelenjen E.N.D. De akkor mi a fene fog történni a 490-ben? Nagyon kíváncsi leszek a 490. fejezet címére
Elég komoly dologra készülhet Eileen ha még Zeref is ilyen rémült arccal kérdi, hogy mire készül. Ez azt jelentheti, hogy még ő se tudja hogy mire is képes igazán a hölgy, vagy tudja pontosan hogy mire, és az annyira veszélyes, hogy megrémül tőle. Mindkettő érdekes, és szinte biztos vagyok benne hogy egyik se lesz elég Acnologia ellen, hogy legyőzze, de ha már egyfajta patthelyzetet kialakít ellen az is nagyszám szerintem.
Rég írtam már ide, sajnos az utóbbi fejezetek nem nagyon jöttek, be, így kicsit offoltam. Azonban ez a mostani fejezet tökéletes volt, rég voltam már ennyire izgatott Fairy Tail manga olvasásakor.
Gajeel és Bradman harcától igaz nem vagyok elájulva, de nem rossz. Örülök, hogy Levy is csatlakozott, így pont jó lesz.
Brandish számomra néha érthetetlen, na és a fanservice. Most elég érdekes, mert kaptunk egy nagyon idegesítőt és egy normálisat. Angel ebben a lenge öltözetben nagyon dögös és nála egyáltalán nem zavart, sőt, de Lucynál olyan értelmetlen és idióta fanservicek vannak, hogy nem tudom hova tenni...
Eileen meg nagyon dologra készül. Biztos nem fogja legyőzni Acnologiát, ha Hiro Acnologia ellen akarja megmutatni Eileen teljes erejét, akkor nagyon boldog leszek. Nincs senki se az északi fronton, akitől eltudnám fogadni azt, hogy legyőzi Eileent, kivéve persze Acnologia. Bár azért nagyon kíváncsi vagyok mit tervezhet, ha még Zerefnél is ennyire bevillant a befosás jelző.
August meg nagyon lassan halad.. Az ő szála is érdekes, kétlem, hogy megtudnának egyezni, szóval most biztos harc lesz vele is. Eileen közelében ott van Acnologia aki legyőzheti, de Natsuékat valamiért kevésnek érzem August ellen. Szóval most vagy jön még valaki pl. Gildarts, vagy kap valami powerup-ot.
Hát mit is mondhatnék végezetül csak így tovább Hiro.
Bloodman érdekes beszédstílusát észrevettétek? Legalábbis az angol fordításban olyan, mintha magázna.
(A régies "thou" és "thine" szó használatára gondolok.) Esetleg ezek teljesen mást jelentenek csak én értelmezem félre?
Erről mi a véleményetek?
G3ri írta:
Bloodman érdekes beszédstílusát észrevettétek? Legalábbis az angol fordításban olyan, mintha magázna.
(A régies "thou" és "thine" szó használatára gondolok.) Esetleg ezek teljesen mást jelentenek csak én értelmezem félre?
Erről mi a véleményetek?
Na, kicsit részletesebben. Rohadt jó fejezet volt, Irene-hez, Zerefhez, Natsuékhoz nem is tudok mit hozzáfűzni, ritkán van olyan, hogy az összes szál érdekel, na most így van.
Gazille harcában én mást vártam volna segítségnek, nem Levyt...kicsit túlságosan is nyomva vannak már, meg azért Levy nem is ez a kaliber. Stinget vártam, meg Rouguet, hiszen kettejüknek pont olyan mágiája van, ami ez ellen a csávó ellen erős lehet (főleg Stingé, ugye, a szent mágiája).
Kíváncsi vagyok már nagyon, régóta a legjobb FT fejezet. Itt van több szál, itt van egy visszaszámlálás...epic dolgok következnek
slorasil írta:
...
Natsuék utázása poén volt, bár nem értem Mest miért van ott, talán megpróbál majd belenyúlni August emlékeibe?
...
Tilon írta:
Másnak is feltűnt az Angel-Yuno hasonlóság?
...
G3ri írta:
...Irene alárendeltjei is tiszteletüket teszik, kíváncsi leszek a párosításukra és az erejükre. A skarlát kétségbeesés pedig méltón köszönti Acno-t az angyali mosolyával Őszintén szerintem esélytelennek kellene lennie Acno ellen de majd meglátjuk. Ha ez a Third seal valamilyen varázslat amivel el akarja zárni, akkor talán még lehet esélye
...
Ashura írta:
Bradman ellen még az ikersárkányok is mehetnének. Elvégre Sting szent mágiát használ.
...
G3ri írta:
Erről mi a véleményetek?
Ugrás a fórumra: |