Én olvastam a könyvet. Szakadtam rajta.
Filmek & sorozatok
Aes Sedai írta:
Vikingek 4. évadát kezdem el hamarosan, talán már holnap. Tényleg annyira szar? Jót még nem hallottam róla. xD
Ishida írta:
Az egy blöff volt a kávézóban/snackbarban szerintem, de lehet tévedek.
Utoljára kb. 15 évesen láttam a filmet, lehet akkor nem jött át ez a dolog
Deadpool
Ez tényleg jó volt. Talán nem annyira, mint amennyire mondják de valóban egyedi és fasza volt. A poénok nagyon ütöttek benne, a többsége nagyon el lett találva. Nekem persze főleg a morbid gyilkolós poénok jöttek be. Az akciók is rendben voltak végig. Az főleg tetszett, hogy az utolsó harcban egy ócska Avengers repülő-repülőgéphordozón verekedtek. xD
Egyedül ezt a rák témát nem kellett ennyire erőltetni, legalábbis engem ez a téma borzasztóan triggerel, nem szeretem amikor ezen filozofálnak meg ilyenek, a Breaking Bad-et is emiatt nem vagyok képes elkezdeni. Túlságosan parázok ettől a betegségtől.
Néhány másik X men azért felbukkanhatott volna. Ja meg utána néztem, és tök poén hogy ugyanez a színész volt az a béna Deadpool is, a Rozsomák filmben. Most legalább jóvá tette azt a bénaságot, meg nagyon jó is volt erre a szerepre ebben a filmben. Egyébként minden színész nagyon jól el lett találva.
Viszont azt az X csajt tényleg Negasonic Teenage Warhead-nek hívják? Ez még hallomásból is durván hangzik, nem hogy leírva. Mondjuk Deadpool is lement hídba ettől a névtől.
Valaki elárulná, hogy ez what the hell és honnan szökött? Ti profi filmesek vagytok. Csak mert, nagyon ennivalóan néz ki. Meg se mondom, miről kerestem képeket, aztán a semmiből a Gugli a képembe vágta. De, van valami rossz előérzetem...
Aes Sedai írta:
Viszont azt az X csajt tényleg Negasonic Teenage Warhead-nek hívják? Ez még hallomásból is durván hangzik, nem hogy leírva. Mondjuk Deadpool is lement hídba ettől a névtől.
5CP Keiter írta:
Valaki elárulná, hogy ez what the hell és honnan szökött? Ti profi filmesek vagytok. Csak mert, nagyon ennivalóan néz ki. Meg se mondom, miről kerestem képeket, aztán a semmiből a Gugli a képembe vágta. De, van valami rossz előérzetem...
GIF[img]http://kepkezelo.com/images/7c8n0cismli5ngs412zj.gif[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Aes Sedai írta:
Van/volt ilyen nevű mutáns csaj de teljesen máshogy néz ki és más az ereje.
Ha a Másokat nem tekintjük annak, akkor nekem is csak a zombi Hegy jut az eszembe. Igaz, hogy az arcát (még) nem láttuk de a szem résznél fellelhető kék színből kiindulva nem lehet valami szépség.
Ugrás a fórumra: |