Android és Google Chrome
Hibajelentés
A fájlnévben tudja kezelni a kapcsos zárójelet?
Esetleg próbáld meg azt, hogy a Chrome-ban beállítod, hogy mentéskor kérdezzen rá, hová és milyen néven mentse a ZIP-et. Aztán mielőtt lemented nevezd át úgy, hogy csak ékezet nélküli kisbetűk legyenek a fájlnévben. Pl.: ns111.zip
Sziasztok!
Nem először fordul elő, hogy egy letöltendő anime epizódnál(főoldal listás képernyőn lépkedve) a kamerára(videó letöltése) gombra kattintva ugrik egyet a görgetősáv, de nem jelenik meg link a letöltéshez. Ma rájöttem, hogy akkor történik ez, ha az animéből, amit le szeretnék tölteni ugyanazon az oldalon kint van egy másik rész is. Jelenleg a Boku no Hero Academia anime 05. epizód-nál a kamera gomb a Boku no Hero Academia anime 06. epizód videó letöltése paneljét nyitotta ki, hehe. Google Chrome van fent teljesen official, friss verzió kb. bővítmény nélkül.
Punisher írta:
Hello, nálam az van, hogy 2x kell bejelentkeznem az oldalra, hogy láthasam az új feltöltéseket, mert elsőre nem mutatja csak a régebbieket.
Opera és mozila böngészöm van.
A választ előre is köszönöm.
evrash írta:
Sziasztok!
Nem először fordul elő, hogy egy letöltendő anime epizódnál(főoldal listás képernyőn lépkedve) a kamerára(videó letöltése) gombra kattintva ugrik egyet a görgetősáv, de nem jelenik meg link a letöltéshez. Ma rájöttem, hogy akkor történik ez, ha az animéből, amit le szeretnék tölteni ugyanazon az oldalon kint van egy másik rész is. Jelenleg a Boku no Hero Academia anime 05. epizód-nál a kamera gomb a Boku no Hero Academia anime 06. epizód videó letöltése paneljét nyitotta ki, hehe. Google Chrome van fent teljesen official, friss verzió kb. bővítmény nélkül.
Tegnap volt egy kizárásom, amit nem vitatok, de ezzel kapcsolatban felmerült egy kérdésem, (nem feltétlenül hiba)
Mikor fórumozok és belépek az oldalra amit olvasok és olvasom, meg írok oda addig nem frissül az oldal. Ha frissítem akkor meg az addig begépelt szöveg veszik el.Ezért történt tegnap is hogy amíg olvastam és írtam addig jött a figyelmeztetés így azt nem láttam, nem olvastam. később pedig nem igen foglalkoztam, na meg azt sem igen tudom hogy lehet hozzászólást törölni, szerkeszteni lehet de törölni hogy? Na meg milyen tanács hogy lehetne megoldani a frissítést a szöveg elvesztése nélkül?
Előre is köszi.
Elég kusza lett a hozzászólásod és nem teljesen értem mire akarsz kilyukadni.
Tehát ha elkezdesz egy hozzászólást írni és nem fejezed be (nem kattintasz a küldés gombra), hanem helyette ugyanazon a böngészős oldalon tovább vándorolsz (frissítesz), akkor a megírt - de el nem küldött - hozzászólásod eltűnik? Ha igen, akkor ez természetes, ez kb. mindenhol így van, mivel a böngésző újratölti az oldalt és mivel a hozzászólásod nem lett mentve/elküldve így az újra lekért tartalmat (frissítés), az eredeti állapot alapján állítja helyre a böngésző.
Használj 2 böngészős lapot, az egyikben hsz-t írsz a másikban pedig vándorolsz az oldalon belül.
A hozzászólás törlése nem engedélyezett, csak a szerkesztése.
A kizárásod automatikus volt, mivel a rendszer spambotnak érzékelt, hiszen pár másodperc alatt küldtél el több hozzászólást is.
a kitiltás sajnos más miatt volt Moderátor tiltott ki egy napra mert mert olyat iram egy másik fórumozóval mai miatt figyelmeztetett és aztán kitiltott. És ebből jött a kérdésem. Köszi rá a választ. De mint iram a figyelmeztetést nem olvastam, mert éppen akkor olvastam és írtam a hozzászólást (ami miatt kitiltott) így nem láttam a figyelmeztetést. Aztán meg törölni sem tudtam. Ebből jött a kérdésem. De még egyszer köszi a választ. Legközelebb figyelmesebb leszek.
Ugrás a fórumra: |