Loool ugyanerre gondotlam én is epdig nem is láttam ezt a vidit Nézem tovább a többi top 4et
Fairy Tail manga
Nem tudom elképzelni, hogy Levy terhes legyen, teljesen manga és karakteridegen. Nem is illene bele, se a célközönség miatt, sem az általános mondanivaló miatt.
Úgyhogy ez hülyeség szerintem Az a kis takaró is csak egy kikacsintás szerintem.
De amúgy ha ezt nem nézem, Gazille halála nyilván nagyon drámai lenne...csak kérdés, hogy nyerünk-e vele. Szerintem nem. Én várok halált, meg drámát (ezért sírok a háború elejétől -.-) de olyan halál, ami...illik a történetbe, ami által mi, és a karakterek is előbbre kerülünk. Gazille halála meg csak...ürességet hagyna maga után. Úgyhogy szerintem nem.
De a terhesség szerintem eleve hülyeség
Erről a videójáról már meg is feledkeztem, G3ri.
Én sem tudom elképzelni amúgy ezt a terhességet. Meg azt egyébként is eleve utálom, ha egy animében/mangában valakiknek úgy születik gyerekük, hogy előtte még csak egy csókot sem mutattak, de gyerek az már van. Bár lehet ezzel csak én vagyok így, nem tudom, hogy nektek, fiúknak mi erről a véleményetek.
A videót tovább elemezve... Jellal halálának szerintem lenne értelme, már a saját szemszögéből, mert így végre megváltást nyerne a bűnei alól, mert ahogy elnézem, ő örökké akarna vezekelni... Bár azt nem akarnám, hogy ő meghaljon. Makarov meg már amúgy sem csinál semmi hasznosat, hozzá illene az, hogy feláldozza az életét a "gyermekeiért". Meg amúgy is... Hány éves már? 200? (És Warrod? Ő hogy él még? ) Végezetül pedig Zeref. Őt sem akarnám holtan látni, mert kedvelem a karakterét. De hát csórikám már meg akar murderolni egy pár éve, szóval... Viszont akkor mi lesz Natsu-val? És a beígért happy end-del?
Annyira nem lenne meglepő a dolog, az 1 éves time jump után azért Mashima adott rá utálásokat, hogy Gajeel és Levy valószínűleg összejöttek, csak nem verték nagy dobra, meg hát azóta gyakorlatilag eléggé prörögtek az események, nem is nagyon volt idő és megfelelő pillanat sem az ilyesmi bejelentésére.
Azzal viszont egyetértek, hogy a gyerek nem egy jó ötlet, eléggé ötlettelen és szappanos húzás lenne.
Ami Gajeel halálát illetni nem mondom, hogy nincs benne ráció, de ha ő meg fog halni az Acnologia ellen következik be és nem előbb, mármint szerintem úgy lenne logikus.
Gerard halála viszont eléggé sanszos, vagyis hát nem tudom nálam ő mindig is kicsit olyan karakter volt, akinél azt éreztem, hogy Mashima arra a pillanatra tartogatja, ami dramaturgiailag a legjobb lehet az ő kiírására, persze én se szeretném őt holtan látni, mert akkor mi lesz szegény Erza happy end-jével, de ettől függetlenül jó esélye van, hogy ő azok egyike lesz, akik nem érik meg a történet végét.
Zeref meg egy ideje már át adta magát az őrületnek, a racionális fele amelyik meg akart halni valószínűleg már nem létezik, habár Mavisnál is eléggé összeütközésbe került önmagával, nem tudta eldönteni, hogy meg akar e halni, vagy meg akar e ölni mindenkit, de hát ez ugye az átka velejárója, egy ellentmondás. Egyébként érdekes, hogy Natsu feje felett most úgy lazán ott lebeg demoklész kardja és nem igazán látom jelenleg, hogy ezen hogy lehetne változtatni logikus keretek között, mert ugye ha módot találnak Zeref megölésére, akkor neki is annyi lesz, ezt esetleg azzal lehet feloldani, hogy Zeref nem hal meg a végén, hanem valami olyan tetsz halott állapotba kerül, mint amilyenben Mavis most van, mondjuk az még vicces lenne, ha végül helyet cserélnének a Fairy Hearth-ben.
Szóval hulyeseg Ha Levy mégis várandós mindenki jön egy doboz sörrel! Gajeel halála szerintem nem hagyna űrt sőt. Jellal meg azért nem fog szerintem meghalni mert SPOILER: Rave Masterbe a hasonmasa meghalt. Nem hiszem h most is ő halna meg. Tuti hogy egy sarkanyolo meghal!
Na most lehet együtt vannak de hogy már gyereknél tartanának Gajeelék Bocs a mocskos fantáziám miatt , de majd ha vége a háborúnak akkor talán lehet róla szó http://naruto-kun...ail/471/15 ,
Szerintem is kéne egy komolyabb szereplő halála , mégis csak háború van . Nálam eddig Elfman az aki beugrik .
Az hogy Natsu hogy ússza meg a halált , hát elképzelni sem tudom , az hogy Zeref úgy jár mint Mavis , annak nem sok esélyt adok .
Bármennyire is nagy fanservice Mangáról beszélünk. Azért voltak nagyon durva drámai jelenetek.(Tenrou és Jövő Rogue arc)Sőt az is igaz,hogy sok marhasággal indult a sárkánykirály ünnep.(2-4kivétel).Azonban..
Jon97 írta:
Tippre azt mondanám hogy Gajeel is kicsinál egyet, Elfman és Mira közösen egyet (ahogy a Tartarosnál is ez volt a felállás), Irene ellen viszont az ereje alapján (ami egyébként el kell ismerni, tényleg lenyűgöző...) esélytelenek kell legyenek. Jó kérdés, hogy ki fog ellene harcra kelni...kíváncsi vagyok, hogyan alakítja a történetet.
Bármennyire is örülnék ennek,de ez a kis csapat legyőzi 3spriggan tagot.Akkor nagy csalódás okozott az egész Sabertooth és a másik céh.Az lenne a legbölcsebb választás,ha az egész csapat elbukik.Így legalább lenne egy olyan frontvonal,amit a Fiora szövetség nem tudott megvédeni.
Másik pedig ez a 5fejezet visszaszámlálás.Miért van olyan érzésem,hogy Lissana vagy valaki megfog halni.
A manga végére szerintem is gyökeres változások fognak bekövetkezni. Biztos vagyok benne, hogy ez nem az uccsó történetív, hiszen még be sem volt jelentve, hogy Mashi tervezné egyáltalán a végét.
Buta példa de pl. Harry Potter könyvekben is ez volt Az első párban semmi sem történt, a végén meg a fél szereplőgárda feldobja a pacskert.
Biztos vagyok benne, hogy lesz halál. Azt már csak remélni tudom, hogy nem egy pár fejezetben szerepeltetett random emberke lesz a "szerencsés".
Legyen egy kis izgalom, hagyjon ki egy ütemet a szívem amikor megtudom, hogy egy fő karakter halálozik el.
Szerk.:
Sőt még azt is lehetségesnek tartom, hogy valaki most meghal és később mondjuk, HA tényleg visszamennek az időben akkor lehetőség nyílik valahogy a megmentésére... Sok a HA.
Amúgy én azon gondolkodtam hogy ugye jövő Rouge idejében Acno 7 évvel később uralja a világot. Nem emlékszem már rá de talán úgy fogalmaz hogy addigra már.Mi tarthatott neki eddig? Ha addigra Natsu is halott volt? Zereffel mi történhetett? + Gajeel halálára még azt is tudnám modnani hogy teljesen a jövőt nem lehe tmegávltoztatni és Levy sírt hogy midnenkit elvesztett a mittudomén melyik jövőben azt hiszem Lucy-ében. Sokallom azt a sok halált a sárkányölőknél de talán tényleg megtörténhet viszont akkor tuti lesz az időutazás. Elvileg van még egy kapu valahol a Heartfiliak kezében. Eltudom képzelni azt is hogy Lucy úgy nyitja ki mint az anyja és meghal de a múltba megmentik. Bár ennyire időutazgatós kevés eséllyel lesz ez a manga szerintem. Amire legjobban kíváncsi vagyok az ennek a visszaszámlálásnak a célja.
http://naruto-kun...ail/329/12 Oliver, ezen a pár oldalon beszél F!Rogue a jövőről.
Azt pedig, hogy visszaküldik a DS-eket a múltba, továbbra is értelmetlennek tartom, mert ők nem oda tartoznak, nincs ott senkijük. Persze drámai lenne, csak felesleges lépésnek gondolom.
A fejezetek címeivel kapcsolatban pedig... Igazából azt sem tudjuk, hogy meddig számol vissza. Egyig (One... --> One Magic?) vagy nulláig (Zero... --> Zero/Zera játék, ha már úgyis említésre került a mostani fejezetben Zera. ) megy? Meg egyáltalán miért most számol vissza Trollshima, ha általában a kerek századik fejezetekben hozakodik elő valami nagyobb dologgal? Megnézegettem minden 89-re és 90-re végződő fejezetet (azokra jön ki az egy meg a nulla), de csak a 290. fejezetben találtam valami érdemlegeset, amikor is Mavis beszél Makarovval és Laxus-szal a lumen histoire-ról. Úgyhogy én most egy ideig passzolom a filózgatást, mert már nem tudok mire gondolni.
Jon97 írta:
Nem tudom elképzelni, hogy Levy terhes legyen, teljesen manga és karakteridegen. Nem is illene bele, se a célközönség miatt, sem az általános mondanivaló miatt.
,,,
Oliver írta:
Lesz új omake fejezet kőkorszak címmel. Lehet számítani ebben is jó sok poénra úgy hiszem Elv júniusba várható és szerepelni fog benne minden főbb szereplő.
Jon97 írta:
,,,
Jon, általában egyetértünk. De most azért...
Oké, az egy shounen, nem a családalapításra megy rá (viszont szinte minden nagyobb shounenben jelen van ez). Bár a főszereplők legalább 18-19 évesek, szóval ez már nem igazán shounen kategória.
Nem a kismama Levy a karakteridegen, hanem az Aquarius törött kulcsával Brandish-t nyakon szúró Lucy.
Belegondolva a női szereplőkbe, inkább tudnám Levy-t anyaként elképzelni, mint pl. Erzát vagy Juviát. ^^"
Illetve 9 hónap hosszú idő, a csillagmintás takarót még csak most láttuk már napja (a manga ideje szerint). Lehet mire konkrétum hangzik el erről a mangában, addigra véget is ér a történet. ^^
Ugrás a fórumra: |